Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi : Kek Sedap Dengan Harga Murah | Nama Nuhaz Kitchen ku kenali setelah terlihat banyak resipinya telah menjadi viral. Banyak resipi yang dikongsikan oleh Nuhaz Kitchen ini mencecah ribuan share. Ramai juga yang telah mencuba resepi dari Nuhaz Kitchen dengan feedback, memang sedap! 

Bila lihat ke FB pages milik Nuhaz Kitchen, rupanya owner Nuhaz Kitchen ini merupakan seorang pembuat kek, roti, pastry dan makanan melayu yang aktif menerima tempahan di Pulau Langkawi. Patutlah sedap. Pakar buat kek roti dan pastry rupanya. 

tempah kek murah langkawi

tempah kek murah langkawi

Servis yang ditawarkan oleh pihak Nuhaz Kitchen bukan hanya melibatkan pembuatan kek dan sebagainya ini, malah siap dengan servis COD untuk pelanggan di lokasi tertentu sekitar Langkawi.

 Bila difikirkan balik, bagus juga ni. Mana tahu, suatu hari nanti bercuti semula ke Pulau Langkawi tu, bolehlah tempah kek di sini. 

Pelbagai Jenis Kek Ada Untuk Ditempah  

Mango Cake 

Harga : Kecil RM15 , Besar RM35

kedai kek murah  sedap langkawi


Strawberry cheesetart

kedai kek murah  sedap langkawi

Brownies 

kedai kek murah  sedap langkawi

Creampuff 

kedai kek murah  sedap langkawi

Cheese leleh cake - bermula dari harga RM10 


kedai kek murah  sedap langkawi

Blueberry cake with cream cheese frosting.
RM35 , 5”

kedai kek murah  sedap langkawi

Puding Cocktail 

kedai kek murah  sedap langkawi

Tart Nenas 

kedai kek murah  sedap langkawi

Harga Yang Ditawarkan Sangat Murah Okay!! 

Langkawi adalah sebuah tempat percutian popular. Makanan di sana bila tiba peak season memang agak mahal. Sebab itu daku agak terkejut dengan harga yang ditawarkan oleh Nuhaz Kitchen. Terus terang, ianya sangat berpatutan sekali. 

Pening kepala tak tahu nak makan yang mana? Atau mungkin dah rasa geram lihat semuanya sampai terasa nak makan itu dan ini? Jika begitu keadaannya, boleh order box dengan isi kandungan pelbagai jenis makanan begini. Special dari Nuhaz Kitchen. 

kedai kek murah  sedap langkawi

Dapat rasa 4 jenis dessert ditambah free 1 jenis. Antara isi kandungannya adalah :

✅  4 pcs brownies kedut

✅  3 pcs creampuff

✅  2 pcs strawberry cheesetart

✅  2 pcs original cheesetart

Harga combo box ini cuma RM15/box. Bayangkan, untuk semua itu hanya RM15! 

Murah giler!! Eh, beli sebagai hadiah untuk yang tersayang pun bagus juga kan?

Tak hanya itu, nak order mee kari juga boleh.  Harganya hanya RM10/pax, padat dengan segala macam bahan. Macam ni baru puas makan. 

mee kari langkawi murah


Maklumbalas Pelanggan 


Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi

bakery langkawi

Bila search cake shop near me untuk bakery Langkawi, ternyata memang banyak. Tapi yang ada buat servis birthday suprise delivery Langkawi tak banyak. 

Bila difikirkan semula, kedai kek Langkawi dengan pembuat kek home made tak kurang bezanya. Tak bermakna kedai kek itu memang sedap dan pembuat kek yang berniaga dari rumah itu tak sedap kan?

Yang penting, lihat feedback pelanggan yang telah pernah menggunakan servis mereka. Jika maklumbalas banyak yang positif, jadi apa salahnya untuk dapatkan kek homemade ini.

Nuhaz Kitchen Bakery Langkawi


Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat pada sesiapa yang sedang berada di Langkawi ataupun akan bercuti ke Langkawi suatu hari nanti. Nak cari kek sedap dengan harga murah di Pulau Langkawi? Cubalah hubungi Nuhaz Kitchen untuk tempahan.


Puan Nurhaziqah - owner Nuhaz Kitchen bakery Langkawi


NUHAZ KITCHEN - Kedai Kek Sedap & Murah Langkawi 

WhatApps : http://www.wasap.my/60163969155