Showing posts from August, 2017Show All
Ara - Pokok Terpinggir Yang Banyak Manfaat

sumber Google Masa tinggal di utara tanahair, aku hanya pandang si pohon ara ni dari jauh je. Bagi aku pokok ara ni takde apa specialnya pun dan buahnya sama sekali tidak boleh di makan. Lagipun pokoknya tu agak tinggi so unt…

Aku Sekeluarga Kena Marah Hingga Terkedu

Ya... Malam ini aku terkedu. Terkedu dek kerana kena marah dengan seseorang. Bukan dia marah pada aku saja tapi pada seluruh ahli keluarga aku. Semua ni berpunca dari suami aku sendiri, Mr Qamar. Tika aku dan anak-anak sedang k…

Senangnya Menjana Income Dengan HYPR

Assalamualaikum.... Ualls pernah baca atau tahu tentang website ni tak? Jika ya ualls lagi advance dari aku sebabnya aku sendiri baru daftar ari ni. Haha.. Tak kisahlah daftar bila janji kita semua boleh alert akan kewujudan…

Cara Guna CIMBCLICKS Dan Kelebihannya

Cara Guna CIMBCLICKS Dan Kelebihannya | Assalamualaikum. Baru-baru ni saya ada dapat soalan beberapa orang pembaca blog ni (terima kasih sudi singgah ke sini) dan ada juga soalan dari salah seorang rakan blogger (Kak Wani) melal…

Jangan Terlalu Taksub Bina Group Di Facebook

Assalamualaikum ualls.. Hari ni aku tergerak hati untuk berbicara tentang group Facebook. Hal ni sebenarnya muncul apabila ada seorang rakan mesej aku bertanyakan cara bagaimana untuk delete group dari akaun facebooknya. …

NURRAYSA - Ada Cerita Di Balik Cerita!

Assalamualaikum ualls... Aku yakin ualls mesti tengok iklan ni di TV kan? Apa sa? Nurraysa.. Mak Jah..?? Nurraysa... Ya! Ini adalah iklan untuk produk NURRAYSA. Terus terang aku katakan, walau di tampilkan Joey sebagai p…

Hari Jumaat Dan Kisah Sebuah Kematian

Assalamualaikum.. cepat betul masa berlalu dan kini kita sedang berada pada 25 Ogos 2017 bersamaan dengan hari Jumaat.. Bagi orang Islam, Jumaat adalah penghulu bagi segala hari dan para ulama juga ada menjelaskan bahwa jika se…

Cari Kerja Partime Melalui SUSHIVID

Assalamualaikum.... ualls pernah dengar tak tentang SushiVid? Aku yakin mesti pernah kan sebabnya sejak dua menjak ni ramai betul orang yang share tentang SushiVid ni. Aku pada mulanya ingatkan SushiVid ni nama salah sebuah re…

KATZ Royal Jelly Cleansing Paper - Indah Khabar Cantik Rupa!

Assalamualaikum ualls... hi hi sikit.. (nampak tak daku tengah melambai ni) Meh sini rapat rapat sebabnya aku nak share info tentang satu produk yang makin hari makin hangat di perkatakan di sana sini sekarang ni. Tak nak hanya …