Showing posts from October, 2017Show All
Layanan Kasih Seorang Ibu

Assalamualaikum ualls... Sejak kebelakangan ni cuaca kat sini sentiasa mendung dan hujan. Line internet pun asyik meragam jer. Tapi mujurlah anak-anak semua ok dan tak alami apa-apa masalah kesihatan buat masa ni. Hari-hari ru…

Tika Aku Telah Mati Nanti

Assalamualaikum aku ucapkan sebagai doa salam sejahtera ke atas para rakan pembaca. Pembaca yang amat aku sayangi walau hakikatnya aku tidak pun tahu bagaimanakah kehidupan sebenar ualls di luar sana. Dari jauh aku hanya boleh…

Tasneem Natural - Produk Istimewa Untuk Bayi Dan Kanak-Kanak

Assalamualaikum ualls,... Aku dan family baru-baru ni kurang okay sikit sebabnya di serang demam selsema. Entah dari manalah datangnya, sedar-sedar dah dah mula bergilir-gilir berair hidung, batuk dan panas badan. Paling kasiha…

KOPI CINTA by SisHawa - Bab 5

Suhu badan Honey semakin tinggi. Resah aku di buatnya. Walau dah lebih dari seribu kali emak yakinkan aku bahawa Honey okay tapi aku benar-benar risau. Tak sanggup rasanya untuk aku tinggalkan Honey, di tambah lagi dengan …

Manusia Semakin Nekad Untuk Membunuh Diri

Assalamualaikum ualls... Sedih hati aku ni, sedih sangat-sangat apabila terbaca pelbagai kisah yang melibatkan bunuh diri di negara kita ni. Berita terbaru adalah tentang seorang surirumah yang dikatakan telah membunuh diri deng…

Resepi Burger Cili Tuna jenama Ayam Brand

Assalamualaikum ualls... Aku baru lepas menjenguk ke luar jendela dan nampaknya cuaca hari ini agak mendung dan sejuk. Kalau tarik selimut mesti best ni tapi perut ni pula mula berdendang-dendang dengan satu irama yang aku send…

Kentucky Diary Aiskrim Termurah

Assalamualaikum ualls... Minggu ni kandungan aku sudah genap minggu ke 32. Bermakna aku hanya ada lebih kurang 8 minggu saja lagi sebelum melahirkan. Selalunya kalau mengandung orang suka makan yang masam-masam kan tapi tidak u…

KOPI CINTA by SisHawa - Bab 4

KOPI CINTA BAB 4 Dari jauh, Tariq ternampak kelibat empat orang lelaki bersut serba lengkap berwarna hitam sedang menghampiri tempat yang sedang di dudukinya. Tariq bingkas bangun dan berjalan perlahan-lahan untuk meninggalk…

Cara Tunaikan Duit Dari SushiVid

Assalamualaikum.. hi ualls ualls semua... Sedar tak sedar dah kali ke tiga aku buat pengeluaran duit dari SuhsiVid ni. Pengeluaran ni aku buat pada 05.Oct yang lepas dan alhamdulillah hari ni dah pun berjaya mendapat ke akaun …