Assalamualaikum ualls...
Haa.. hari ini urusan pengeluaran bonus dari wallet Sushivid aku sudah di luluskan. Ini adalah pengeluaran untuk kali ke dua tau! Kali pertama sudah pun selamat mendarat ke akaun bank tempohari >> Pengeluaran Pertama << 

DAFTAR SEGERA HARI INI!!

Alhamdulillah, best sangat rasanya jana income dengan team Sushivid ni sebabnya urusan pengeluaran wang cukup mudah, cepat dan lancar.

Jumlah pengeluaran pun tidak ada hadnya. Walau ada hanya RM10 sekalipun dah boleh buat pengeluaran dan caj yang di kenakan hanyalah RM1 saja. Bagus betul diaorang ni kan? Takde lah kita perlu buat kerja pulun bagai nak rak semata-mata kerana nak capai had pengeluaran huhu.

Kali ini aku buat pengeluaran sebanyak RM50. Bila di tolak dengan caj pengeluaran maka akan mendaratlah ke akaun bank aku sebanyak RM49.
PENGELUARAN DUIT DARI AKAUN SUSHIVID UNTUK KALI KE-2
Jika di campur dengan jumlah pengeluaran pertama sebanyak RM44 hari tu, ini bermakna sudah hampir RM100 jumlah yang berjaya aku kumpul dengan pihak Sushivid dalam masa tak sampai sebulan. Ini pun dalam akaun Sushivid masih ada lagi income yang menunggu masa untuk di keluarkan. Yahooo syok syok.

Ualls semua macamana? Dah join Sushivid? Dah mula buat mengikut arahannya? Kalau belum apa lagi yang sedang di tunggu tu? Lekas-lekas lah daftar, bukannya nak kena bayar sesen pun!

Sushivid ni bukannya minta kita bayar untuk join sebaliknya diaorang yang akan bayar RM10 pada setiap orang yang berdaftar dengan website mereka tu. Ok what!

Sushivid menerima sesiapa saja yang sudi untuk menjadi ahli mereka walaupun ualls sama sekali tak ada sebuah blog. Untuk maklumat lanjut dan proses pendaftaran, ualls boleh klik kat >> SINI <<

Lekas lekas!! Jangan buang masa lagi... jom kita wat $$$ sama-sama di SUSHIVID....