MY LATEST REVIEW

[REVIEW][bleft]

FROM MOMMY TO MOMMY

[FAMILY][bsummary]

MARRIAGE & RELATIONSHIP

[PERKAHWINAN][bsummary]

JOM REBUT RM62,000 SECARA PERCUMA DARI WOWSKIN

Assalamualaikum... 
Ualls nak nampak cantik tak? Eh silap.. "Ualls nak nampak cantik dan dapat sehingga puluhan ribu dalam masa yang sama tak?" haaa... ini baru betul. Kalau ualls benar-benar nak, ualls wajib sertai #makeMONEYchallenge yang di anjurkan oleh WOWSKIN MALAYSIA.

APA ITU WOWSKIN?
WOWSKIN adalah satu set produk dalam bentuk serum yang mengandungi vitamin A, B3, C, D dan E. Ia turut dapat memberi 11 Boosters dalam setiap titisan. Satu set WOWSKIN terbahagi kepada dua serum iaitu Day Serum (untuk kegunaan waktu pagi) dan Night Serum (untuk kegunaan waktu malam)
DAY SERUM - guna waktu pagi - mengandungi Vitamin B3, C & E.
  • bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
  • meningkatkan ketahanan sistem imun kulit wajah.
  • mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
  • memastikan wajah semakin glowing secara semulajadi.
  • meningkatkan penghasilan kolagen kulit secara semulajadi.
  • memperbaiki tekstur kulit agar semakin rata.
  • memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum.
  • pudarkan kesan gelap pada wajah dengan berkesan.
  • menegangkan kulit yang semakin kendur akibat faktor penuaan.
  • hilangkan kesan sunburn yang di alami akibat cuaca terik.

NIGHT SERUM - guna waktu malam - mengandungi Vitamin A & D
  •  melambatkan proses penuaan kulit anda dengan berkesan.
  •  menjadikan kulit semakin lembut dan gebu.
  •  memastikan kulit tidak kering selepas seharian terkena cahaya matahari.
  •  mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah.
  •  mempercepatkan kadar penyembuhan dan pengeringan jerawat.
  • memastikan sel kulit sentiasa diperbaiki pada kadar lebih optimum.
  •  mengurangkan keradangan kulit yang anda alami.

Cara nak guna pun sangat-sangat mudah....
Memang ramai yang dah mencuba produk ni dan rata-rata amat berpuashati kerana telah berjaya memiliki kulit wajah yang sihat dan cantik dalam satu masa. Yelah, kalau setakat nampak cantik pada luaran di sebabkan makeup saja semata-mata tak guna juga. Kulit yang sihat adalah lebih penting. Bila kulit wajah dah sihat barulah bersinar-sinar, pastu makeup sikit pun dah nampak cantik gojes! 

RAMAI YANG TELAH MEMILIH UNTUK CANTIK BERSAMA WOWSKIN

- JURU MAKE-UP TURUT MEMILIH WOWSKIN - 

KEISTIMEWAAN LAIN
* Kedua-dua serum di dalam set WOWSKIN ini telah mendapat kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K

* Bebas dari mercury atau hydroquinone dan pihak WOWSKIN berikan jaminan produk mereka tidak mengandungi kedua-dua bahan tersebut. Keselamatan pengguna, keutamaan mereka.

* Sangat sesuai untuk dipakai sebelum mengenakan make-up kerana ia mampu menjadikan make-up bertahan lebih lama serta kulit kekal lembab.

* Berkepekatan tinggi tapi diformulasi agar ringan pada wajah. Jadi kita tidak perlu risau wajah terasa berat, berminyak atau melekit jika ingin pakai sepanjang hari.

* Selamat untuk dipakai bagi ibu mengandung ataupun sedang menyusukan anak kecil.

Sekarang WOWSKIN sedang adakan promosi di website utama mereka dengan memberikan potongan harga sebanyak RM50. Memang wow betul ni. Kalau dulu sebelum promosi 1 set berharga RM120 tapi sekarang hanya perlu bayar RM70 saja. Awesome... =D


Berbalik pada topik RM62,000 secara percuma yang ku sebut pada tajuk entry ni tadi, sebenarnya WOWSKIN dengan murah hati ingin berkongsi rezeki bersama orang ramai di luar sana melalui contest #makeMONEYchallenge

Melalui #makeMONEYchallenge, WOWSKIN membuka peluang pada siapa saja yang berminat untuk mendapat pulangan sehingga lima angka tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal. Kalau tak caya ualls boleh lihat video testimoni di bawah ni.  


Berikut merupakan details mengenai contest #makeMONEYchallange ini.

TERMA & SYARAT 
1. WAJIB jual harga diskaun WOWSKIN (RM62 + RM8) = TOTAL RM70 per unit.

2. Wang RM70 WAJIB di transfer kepada HQ terlebih dahulu untuk memastikan tiada aktiviti yang tidak sihat seperti "MAIN HARGA".

3. Wang "SALES" perserta akan di pulangkan semula pada 30.01.2018.

4. RM8 postage yang di charge kepada pelanggan tidak akan di kembalikan kepada peserta.

5. Sales SAH bermula pada 05.01.2018.

6. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia termasuk agen, dropship dan stokis sedia ada.

7. Anda tidak perlu simpan stok, hanya submit order di sistem kami. HQ akan postkan serta update tracking no untuk anda.

8. Anda boleh promosi gunakan apa jua cara asalkan tidak menyalahi etika dan undang-undang.

9. Untuk video atau gambar WOWSKIN, anda boleh dapatkan di
Instagram : @wowskin.official
Fanpages: WOWskin HQ
#makeMONEYchallenge    #wowskin      #flawlesswithvitamins

10. Peserta harus mendaftar di link sistem OFFICIAL WOWSKIN : dropship.wowskin.my/register 

11. Bagi yang pernah mendaftar dahulu, sila daftar senula pada link yang diberikan. 

Jangan berlengah lagi.... segera dapatkan produk WOWSKIN hari ini untuk di cuba ke atas diri sendiri. Jangan lupa untuk daftarkan diri ualls sebagai pengedar juga. Setelah guna dan berpuashati ualls boleh rekomenkan pada rakan dan ahli keluarga yang lain. Dengan cara ini ualls akan berpeluang untuk menyertai contest #makeMONEYchallenge. Ternyata WOWSKIN bukan hanya boleh menjadikan diri kita cantik malahan dapat memberi pulangan yang amat lumayan.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi team WOWSKIN di....

Instagram : @wowskin.official

Fanpages: WOWskinHQ

Website : WOWSKIN MALAYSIA

5 comments:

  1. Memang wow la promosi tu, nasiblah mrs pip ni bab2 nak promo tak brapa pandai...adoi, kalau tak nak juga join ...

    ReplyDelete
  2. Wowww boleh menang besar ni.”)

    ReplyDelete

BE A BETTER MUSLIM

[Cahaya Islam][twocolumns]

GORGEOUS - REVIEW & TIPS

[BEAUTY][twocolumns]

INSTA STORY