Showing posts from July, 2018Show All
Sesi Merasa Domino's Blueberry Cheesecake Lavacake - Memang Sedap Meleleh!!

Tiap kali bertemu kengkawan, acara kami yang paling utama adalah makan. Makan makan makan makan... ehhh berapa banyak makan daaaa.... tapi memang itulah selalunya rutin kami. Walaubagaimanapun di sebabkan kami ni punya ramai anak…

5 Jenama Serum Muka Terbaik Paling Disukai Ramai

SERUM merupakan salah satu produk kecantikan yang semakin mendapat tempat di hati ramai pengguna yang amat mementingkan soal penjagaan wajah terutamanya untuk kaum hawa yakni wanita. Golongan umur yang paling sukakan serum ini ad…

Siti Nurhaliza Di Kritik Nitizen Kerana Tunjuk Koleksi Kasut Siti Aafiyah

Banyaknya kasut anak Dato Siti!! Hinggakan baru-baru ni telah ada setengah nitizen berasa tidak puashati terhadap Dato' Siti Nurhaliza kerana telah mempamerkan sebahagian daripada kasut peribadi milik satu-satunya anak dara …

Seronokkah Kerja Menulis Blog?

Jika di tanya, seronokkah kerja menulis blog? Jawapan aku kerja  menulis artikel  blog  ini adalah satu perkara yang agak susah. Kenapa?  Ini kerana sebagai penulis blog ini daku   sebenarnya  hanya ada masa beberapa saat sahaj…

McDonald’s Malaysia perkenal Burger Ayam Mexicana sebagai menu kedua untuk Kempen Discover the World

Citarasa enak dan eksotik dari Mexico kini boleh dinikmati oleh seluruh rakyat Malaysia dengan pengenalan Burger Ayam Mexicana oleh McDonald’s – menu kedua di bawah kempen tahunan Discover the World selepas menu pertamanya iait…

Pengalaman Makan Steamboat Di - Royal Guest House Kota Bharu Kelantan

Assalamualaikum ualls.... baru-baru ni kan daku sempatlah singgah ke Royal Guest House kat Kota Bharu Kelantan . Singgah-singgah bersama kengkawan untuk nikmati makan malam dalam bentuk steamboat sebabnya dah geram sangat tengok…