Costum.My - Bantu Siapkan Hadiah Design Sendiri Untuk Yang Tersayang | Sedar tak sedar sekarang dah hampir masuk ke bulan September dan bermulalah misi peribadiku untuk mencari hadiah ulangtahun kelahiran buat suami. Sama seperti isteri yang lain, kalau boleh daku juga mahu hadiahkan sesuatu yang agak special buat encik suami. Cari terbaik untuk cari apakah hadiah terbaik tidaklah susah mana.

Almaklumlah, Google kan ada? Tulis saja apa yang hendak di cari pada bahagian Google Search maka keluarlah pelbagai cadangan yang membantu. Dalam banyak-banyak cadangan yang di beri daku amat tertarik dengan sebuah website yang bernama CUSTOM.MY



COSTUM.MY - PRODUK MENARIK DENGAN DESIGN ANDA SENDIRI

Produk Menarik Dengan Design Anda Sendiri itulah info pertama yang muncul di saat daku terjah ke lamanweb Custom.My. Dengan melihat website ini terus daku mendapat idea bagaimana untuk disiapkan hadiah special untuk suami. Bagusnya ada servis yang begini. Semuanya di hujung jari tanpa perlu bersusah payah. Tanpa ingin membuang masa daku terus lihat dengan lebih teliti apakah jenis barangan yang boleh daku pilih dan design. 

Rupa-rupanya, di website Costum.my ni ada banyak jenis produk mengikut pelbagai kategori. Boleh pilih mahu yang mana sama ada untuk wanita, lelaki, kanak-kanak mahupun barangan untuk rumah sekalipun. Memang boleh rambang mata dibuatnya ni. 




Ada Terlalu Banyak Pilihan Hingga Jadi Rambang Mata Dibuatnya

Disebabkan niat hati nak design satu barangan untuk hadiah suami maka untuk kali ini daku fokus pada barangan lelaki. Hajat di hati pada mulanya nak beli shirt tapi bila di buka satu persatu, eh banyak betul pilihan lain yang menarik. Di Costum.my ni ternyata sangat banyak pilihan untuk di pilih. Tidak hanya ada servis costum design pada shirt semata-mata malah pada jenis pakaian yang lain juga boleh. 





Bila di kira secara terperici, jumlah keseluruhan jenis produk yang ada di Costum.my ini adalah sebanyak 200. Wow!! Banyak tu!! Patutlah Costum.my sering menjadi pilihan orang ramai untuk design produk sendiri. Sebut sahaja nak design apa, semuanya Costum.my boleh bantu sediakan. Dahsyat betul Costum.my ni. 

Antara Keistimewaan Lain Yang Ada Pada Costum.my

1.  Boleh Print Design Atas Pelbagai Jenis Permukaan (termasuk kain bercorak)

2. Mempunyai Kepakaran Dan Pengalaman Yang Tinggi 

3. Tiada minimum order

4.  Harga Yang Sangat Berpatutan

5. Servis Yang Super Pantas



Akhirnya, Beg Laptop Menjadi Pilihan

Dalam banyak-banyak produk yang ada, lepas puas di belek itu dan ini. Akhirnya daku buat keputusan untuk memilih beg laptop. Bila dilihat pada video yang disediakan, ternyata bag laptop ni memang cantik. Warnanya menarik, kualitinya bagus dan harganya juga sangat berpatutan. Mengikut harga yang tertera di website hanya RM55 sahaja. Haa ok sangat ni kan?






Panduan Membuat Design Turut Disediakan Secara Step By Step 

Untuk membuat design tak perlu risau kerana semua panduan turut disediakan secara step by step. Tidak kisah barangan apa yang ingin di pilih semuanya ada panduan masing-masing. Tak susah senang sangat-sangat!! 




Custom.my Turut Menerima Tempahan Dari Banyak Syarikat Besar

Tidak hanya tertumpu pada barangan peribadi semata-mata, sebaliknya Costum.my turut menawarkan produk yang ada kaitan dengan bisnes seperti sticker product, sticker marketing, sticker label dan banyak lagi. Jika kebetulan kalian nak adakan sesuatu majlis bolehlah tempah sticker untuk letak kat goodies dari Costum.my ini juga.



Dengan pilihan yang banyak, kualiti yang bagus dan servis yang best maka tidak hairanlah mengapa servis Costum.my sering digunakan oleh banyak syarikat-syarikat yang besar.

Antaranya adalah seperti :
  • Universiti Teknologi Petronas (UTP) 
  • Universiti Kuala Lumpu (UniKL) 
  • Universiti Selangor (UNISEL) 
  • CIMB Foundation 
  • KPTM 
  • iFlix dan banyak lagi

Pening Kepala Tak Tahu Nak Hadiahkan Apa Untuk Yang Tersayang? Nak Design Sesuatu Sebagai Hadiah Yang Special? Jom Guna Servis Costum.My Sekarang!

Akhirnya settle juga hadiah untuk harilahir suami yang bakal tiba ni. Kalian sendiri macamana? Jika sedang mencari hadiah best untuk di beri pada insan tersayang, apakata cuba gunakan servis dari Costum.my sebagai kelainan. Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh terus hubungi pihak yang terlibat melalui detail di bawah ini. 

COSTUM.MY
WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P) 
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11, 
MERU 2B 30020 IPOH, 
PERAK MALAYSIA 
LAT LONG :4.661083, 101.067278 

Waktu Operasi : Isnin- Jumaat 9:00 AM - 6:00 PM 

Hotline : 05-5252144 
Email: info@custom.my 
Whatsapp: 013-484 5800 
Telefon Bimbit: 013-484 5800 








Terima kasih kerana membaca. Jangan lupa untuk follow blog ini dan jemput datang lagi di lain masa.