Assalamualaikum ualls....

Sebelum ni aku dah pernah cakap KAT SINI yang aku nak kongsi peluang-peluang yang boleh kita gunapakai bersama untuk jana income secara online terutama yang melibatkan bloggers. Jadi hari ni aku nak kongsi hasil tuaian pertama yang aku dapat melalui SUSHIVIDS.


BELUM TAHU APA ITU SUSHIVIDS???
Bagi rakan-rakan yang belum tahu apa itu Sushivids, boleh lah singgah dan baca di entry aku yang sebelum ini ya. Ini link nya >> Kerja Partime Melalui SuhsiVids 

TUAIAN PERTAMA:
Hasil selepas menjadi ahli SushiVids

Alhamdulillah dh berjaya kumpul RM45. Ini pun sebab join suka-suka jer. Ye lah aku mana ada masa sangat nak hadap kat website SushiVids ni selalu. Aku lebih busy ngan kerja hakiki sebagai ibu, isteri dan designer blog jadi memang kurang masa untuk ini.

Walaupun begitu tetap masih ada hasilnya kan? Apa tidaknya, walau hanya berdaftar dan belum buat apa-apa pun dah boleh dapat sedikit $$$ dari SushiVids sebagai tanda ucapan terima kasih. Tak okay lagi ke tu?

Tapi suka untuk aku beritahu yang tawaran ni tak akan ada sampai bila-bila ya. Tawaran ni wujud hanya di sebabkan Sushivids ni baru di lancarkan dan selepas ni bila semua orang dah daftar maka aku rasa habislah hadiah wang ni... sebab tu kena cepat-cepat.. jangan sampai terlepas tau!
Hasil join Sushivids suka-suka
Aku dah cashkan hari ni dan proses untuk tunaikan duit ni pun tersangat lah mudah. Hanya perlu klik pada bahagian PAYOUT REQUEST dan masukkan detail bank je.... pastu terus permintaan ni di proses oleh pihak company Sushivids untuk melakukan pembayaran.

Mungkin ada yang akan cakap, "ala... RM45 pun nak kecoh... Ciput je pun...!"

Betul tu memang ciput pun... tapi RM45 ni kalau aku buat beli beras 10kg pun dh lepas. Tak pun aku boleh guna isi minyak kereta. Nak lagi syok aku buat beli KFC makan ngan anak suami... haaa... okay tak tu?

JANGAN PANDANG SEBELAH MATA
Sorry to say tapi kalau ualls rasa peluang ni hanya sekadar buang masa, terus terang aku cakap yang ualls silap besar! Kalau nak tau salah seorang blogger kenalan aku sendiri telah berjaya kumpul RM 1,700 melalui Sushivids ni tau... Aku sendiri siap mesej dia ucap tahniah (tapi dalam hati jelesss kau... haha)


KESIMPULAN
Nak ikut serta ataupun tidak itu semua atas diri masing-masing. Cakap banyak tak nak, apa yang penting aku dah pun share satu cara untuk jana income online dengan mudah dan berkesan. Kalau nak boleh DAFTAR KAT SINI,.. kalau tak nak pun tak apa.. okay kawan-kawan? :D