Showing posts from 2017Show All
BALM BAYI TOK SYED WANGI DAN BERMANFAAT

Assalamualaikum ualls... Hari ni aku nak ketengahkan satu produk yang awesome pada ualls semua. Produk yang akan aku perkenalkan ini amat sesuai untuk di gunakan seisi keluarga dan di asaskan oleh sebuah syarikat tempatan yang b…

JOM HILANGKAN DAHAGA DENGAN JUICE WORKS

Cuti sekolah ni semua orang menyerbu pasaraya. Baik yang shopping untuk demam jualan murah kerana Krismas dan juga untuk penuhi semua kelengkapan anak-anak yang akan kembali ke sekolah tidak lama lagi. Bila dah penat shopping,…

KOPI CINTA by SisHawa - Bab 7

Tariq memberhentikan keretanya di ruang parkir yang kosong tidak jauh daripada Kafe Cinta. Beliau menapak masuk ke dalam kafe dengan langkah yang penuh bersemangat. Keadaan di dalam kafe agak sibuk dengan pelanggan yang rama…

BABY RUB PUER'S KIDSDOM PENGHILANG BENJOL ANAK

Assalamualaikum ualls... Seorang ibu pastinya perlu peka dengan kesihatan anak-anak. Tapi, dah namanya pun kanak-kanak. Bukannya mudah nak sekat mereka daripada bermain. Bila dah main mulalah jatuh sana jatuh sini. Terhantuk san…

KENAPA ARTIS KOREA BANYAK BUNUH DIRI?

Sekarang ni gempar sana sini kisah Jong Hyun yang telah membunuh diri. Punca membunuh diri adalah despresi atau lebih mudah di katakan Tekanan Jiwa. Jangan ualls salah anggap pula ya! Tekanan Jiwa bukannya sakit mental. sumber…

KIM JONG HYUN SHINEE UCAP SELAMAT TINGGAL SEBELUM MENINGGAL

Disebabkan aku ini salah seorang peminat citer drama Korea maka aku kenal juga lah nama-nama selebriti Korea ni tapi takde la tahap obses. Kalau ualls nak tahu dah ramai artis-artis Korea yang telah meninggal di usia muda saat n…

MENU SEDAP UNTUK IBU PANTANG BERSALIN

Assalamualaikum ualls... Hari ini minggu ke-2 aku berpantang. Seperti biasa aku berpantang di bawah jagaan suami dan suka untuk aku kongsikan apakah menu yang telah suami aku sediakan selama tempoh aku berpantang ni. Mungkin res…

CARA SENDAWAKAN BAYI SELEPAS MENYUSU

WAJIB SENDAWAKAN BAYI SELEPAS MENYUSU | Benar! Wajib okay Wajib! Jangan sesekali lupa untuk sendawakan bayi sebaik saja selepas menyusu. Ini kerana bayi akan terlena sebaik saja selepas menyusu dan ketika di dalam tidur bayi bole…

KOPI CINTA by SisHawa - Bab 6

sambungan dari : KOPI CINTA BAB 5 Tariq keluar dari bilik itu dengan perasaan gembira. Semasa dia sedang menuruni anak tangga dia di sapa oleh seorang pemuda...  "Tuan muda okay? " Tariq  membalas pertanyaan pe…

SUSU IBU TAMBAH BANYAK DENGAN FEMILAC MILKBOOSTER

FEMILAC MILKBOOSTER PENGGALAK SUSU IBU | Selepas 24jam lahirkan Kasih, aku telah di minta oleh nurse untuk check darah Kasih di hospital. Apa yang menyedihkan, Kasih di sahkan mendapat jaundis dan makin hari tahap jaundis Kasih …

MENYUSU DI TEMPAT AWAM DENGAN #SELAMBERSELAK

Assalamualaikum ualls... Hari ini genap seminggu aku berpantang selepas melahirkan Kasih Sufi. Dalam masa awal kelahiran ni perkara yang perlu aku lakukan apa lagi kalau bukan berulang-alik ke hospital untuk check tahap bilirubi…