Showing posts from January, 2018Show All
AR Beauty by Divine - Set Untuk Cantik Yang Halal, Bersih dan Berkesan !

Assalamualaikum ualls,..  minggu lepas aku ada dapat satu set produk kecantikan secara exclusive. Aku yang sememangnya sedang mencari produk yang agak sesuai untuk kembalikan keremajaan pada kulit menjadi amat teruja namun s…

' PENIAGA KAYA' AKTIF FACEBOOK CEDERA DI TEMBAK

Beberapa hari lepas viral kes seorang peniaga atas talian yang aktif membuat video live di facebook cedera akibat di tembak oleh tiga orang perompak. Beliau di maksudkan adalah Muhd Irfan Abdullah yang juga di kenali sebagai Cem…

JALAN JALAN CARI 100 PIZA - SPECIAL EVENT FROM DOMINO'S

Assalamualaikum ualls, ... hi hi ... pada 27 Jan yang lepas... aku dan beberapa member dari #teambpt #bloggerpantaitimur dah luangkan masa untuk bersama dengan team Domino's Pizza premis cawangan mereka yang bertempat di Ku…

TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK !

SYAQIST Patchwork menyediakan pelbagai produk patchwork yang sangat cantik dan juga berkualiti tinggi. Antara produk patchwork yang mereka tawarkan ialah cadar, karpet size besar, karpet size kecil, toto bayi, alas kaki, bantal b…

ENDING / KESUDAHAN CERITA KEKASIH PAKSA RELA

Dari episod pertama aku follow cerita Kekasih Paksa Rela yang di tayangkan di TV3 ini hinggalah sekarang. Drama ini akan di tayangkan sebanyak 28 episod dan tak sabar nak tonton episod sepenuhnya untuk tahu kesudahan cerita. Seju…

PENGALAMAN SUNATKAN BAYI PEREMPUAN DI KLINIK PENAWAR, TANAH MERAH KELANTAN

Assalamualaikum... Hari ni aku nak ceritakan pengalaman pertama aku melakukan sunat atau khitan untuk baby Kasih. Yelah, dalam Islam anak perempuan pun kena sunat tau. Anak perempuan di sunatkan semasa masih bayi manakala untuk …

SERONOKNYA JIKA DAPAT MENANG CONTEST - TRAVELOKA FLY & WIN CNY 2018

Tahun Baru Cina dah hampir tiba dan of course lah happy. Bukan happy sebab nak sambut tahun baru cina tapi happy sebabnya dapat bercuti. Masa cuti panjang beginilah boleh aku plan dengan suami untuk bawa anak-anak bercuti atau p…