Showing posts from February, 2020Show All
Info Lengkap Mengenai Mengandung Luar Rahim Berserta Doa

Info Lengkap Mengenai Mengandung Luar Rahim Berserta Doa  | Mengandung luar rahim merupakan salah satu masalah ketika mengandung yang agak digeruni. Ini kerana mengandung luar rahim ini agak berisiko kepada si ibu dan juga bayi …

5 Delicious & Good Western Food Places in KL

5 Delicious & Good Western Food Places in KL | Makanan barat atau western food ni memang selalu juga makan. Bukannya apa, sedap kot! Lagi-lagi kalau makan dengan family. Yelah, asyik hadap menu makanan melayu hari-hari pun j…

Lelaki Meninggal Dunia Dalam Surau Lepas Solat Subuh

Lelaki Meninggal Dunia Dalam Surau Lepas Solat Subuh |  Ajal maut itu adalah ditangan Allah. Bila tiba masa kita semua akan pergi dijemputnya. Bila dan di mana kita tidak tahu dan itulah yang berlaku pada seorang hamba Allah yan…

'Bam Ooo Bam.. Aku Rinduuu...' Achey Masih Terus Seru Abam Di WhatsApp

'Bam Ooo Bam.. Aku Rinduuu...' Achey Masih Terus Seru Abam Di WhatsApp | Ketiadaan Abam nampaknya masih lagi seakan mimpi kepada mereka mereka yang rapat dengan arwah. Antara yang terkesan adalah ahli kumpulan Bocey iait…

Cara Buka Kedai Runcit Sendiri Secara Sederhana Atau Kecil-Kecilan

Cara Buka Kedai Runcit Sendiri Secara Sederhana Atau Kecil-Kecilan | Untuk pengetahuan, daku dan suami pernah ambil alih bisnes kedai runcit milik ayah suatu masa dulu. Kami uruskan perniagaan kedai runcit tersebut lebih kurang …

How To Build A Local Brand Through Online Marketing

How To Build A Local Brand Through Online Marketing | Setiap penjual atau peniaga mahukan keuntungan. Siapa yang berniaga tak nak untung kan? Tapi untuk online marketing, ianya bukan saja ingin dikuasai oleh para peniaga tetapi j…

Senarai Lengkap Cadangan Hadiah Untuk Lelaki (Suami / Boyfriend / Ayah)

Senarai Lengkap Cadangan Hadiah Untuk Lelaki (Suami / Boyfriend / Ayah) | Sebelum ini dah dikongsikan senarai cadangan hadiah untuk perempuan , so kali ini akan dikongsikan senarai cadangan hadiah untuk lelaki pula. Manalah tahu,…