Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Senarai Harga Menu Kek Secret Recipe

Senarai Harga Menu Cake Secret Recipe | Restoran Secret Recipe memang dah lama ada di Malaysia. Pelbagai menu makanan ada di sini tapi paling famous adalah kek. Nama Secret Recipe sejak dulu hingga kini cukup sinonim dengan kek yang sedap. 

Bila pergi ke restoran Secret Recipe ni untuk beli kek, boleh rambang mata dibuatnya. Tak tahu nak pilih kek yang mana satu. Semuanya menu kek di sini nampak sedap-sedap belaka. 

Nak tahu berapa harga kek Secret Recipe bersama menu senarai nama kek di sini? Baca artikel ini hingga habis. 

harga-kek-secret-recipe
secret recipe cake menu


Kek Secret Recipe Boleh Beli Bentuk Sebiji Penuh atau Potongan (per slice)

Harga kek Secret Recipe ada yang sama dan ada yang berbeza. Harga kek Secret Recipe rasanya ditentukan oleh kategori kek itu sendiri seperti kek berasaskan coklat ataupun cheese. 

Selalunya orang suka beli kek Secret Recipe secara slice sebab boleh pilih banyak rasa kek sekaligus. Antara kek Secret Recipe paling sedap adalah Cake Chocolate Indulgence. 

Jika ditanya apakah kek yang paling popular di Secret Recipe? Aku rasa Chocolate Indulgence dan Red Velvet. 

harga-kek-secret-recipe
Secret Recipe Cake Menu : Chocolate Indulgence


Read This :


Berapakah menu harga untuk kek Secret Recipe ini? 

Boleh lihat senarai menu harga kek Secret Recipe di bawah ini sebagai panduan untuk tahu harga kek secret recipe chocolate indulgence, red velvet dan lain-lain. 

Harga-harga ini mengikut Catalog Secret Recipe cake price Malaysia.


Harga Cakes Secret Recipe Chocolate

harga-kek-secret-recipe



Harga Cakes Secret Recipe Cheese

harga-kek-secret-recipe


Cakes Secret Recipe Delivery


harga-kek-secret-recipe


Contoh Harga Kek Secret Recipe Bila Promosi 

Secret Recipe ada juga buat tawaran diskaun untuk harga kek mereka dari masa ke semasa. Untuk tidak terlepas tawaran harga kek yang lebih murah, boleh follow facebook rasmi Secret Recipe Malaysia

Ini contoh harga kek Secret Recipe ketika waktu promosi yang lepas-lepas. 

harga-kek-secret-recipe

harga-kek-secret-recipe

harga-kek-secret-recipe


Kesimpulan 

Aku salah seorang yang pernah berkata, "Mak oi.. mahalnya harga kek Secret Recipe ni!"  

Tapi, bila dah makan sekali terus aku faham kenapa harga kek Secret Recipe mahal. Rasanya sedap.

Coklat yang digunakan juga berkualiti tinggi. Sudah tentulah harga kek Secret Recipe ini mahal kerana jenis bahan yang digunakan untuk buat setiap kek tersebut. 

Padanlah dengan rasanya juga kan? Memang kek Secret Recipe ni banyak yang sedap-sedap pun. Harga Secret Recipe cake menu kira berbaloi la bila dh makan.

Cakes secret recipe chocolate merupakan kek kegemaran aku. Aku suka kek ini kerana rasanya yang sangat 'rich' dengan tekstur moist yang umph! Bila makan rasa puashati. 

Untuk membelinya, korang boleh terjah ke mana-mana cawangan Secret Recipe yang berhampiran. Nanti bolehlah beli kek di sini sebagai kek sambutan harijadi dan hadiah pada yang tersayang. Kalau nak beli untuk makan sendiri pun tak ada salahnya. 


Sumber : Semakan Harga


Jemput join :

Telegram Rasmi Sis Hawa Blog 👉  https://t.me/sishawadotcom

Telegram Rasmi Info Ibu Hamil & Baby 👉  https://t.me/ibuhamilmalaysia


1 comment for "Senarai Harga Menu Kek Secret Recipe"

  1. Betul tu, harga berpadanan dengan rasa. Fav Cici selalunya Choc Indulgence tu

    ReplyDelete