Adbox

Showing posts from June, 2018Show All
Kenangan Persiapan Sambutan Aidilfitri 2018

Assalamualaikum.... hai ualls... sana sini nampak kengkawan team dok bercerita hal memori raya, daku pun nak story juga. At least dapatlah di simpan sebagai kenangan untuk di tatap semula di kemudian hari terutama untuk anak-ana…

SAMJEANG PIZZA DOMINO'S - Pedas Tapi Awesome. Makin Makan Makin Teringat !

Assalamualaikum ualls... hari ni daku sempat singgah ke Domino's. Bukan singgah saja-saja tapi singgah dengan perasaan teruja sebabnya dah tak sabar nak cuba pizza terbaru keluaran mereka yang di beri nama Samjeang Pizza. Kal…

Top 15 Retail Store Design Ideas

Hello ualls.....  For your information, The design of retail stores is important: first impressions matter . Whether your store front is in Orchard road or is a hdb shop rental , the moment a customer steps into your store, …

SURIRUMAH - Tugasan Berat Yang Boleh Merubah Peribadi Wanita Secara Senyap

Makin hari semakin banyak kisah sedih yang melibatkan surirumah. Ada yang bunuh diri dan tidak kurang hingga tahap mencederakan anak-anak. Makin sedih bukan setakat mendera sebaliknya sehingga ke tahap membunuh anak sendiri. Suri…

Panduan Untuk Memilih Nama Idaman Untuk Anak / Bayi

Sebagai seorang ibu dan ayah, kita di wajibkan untuk memberikan nama yang baik dan elok maknanya untuk anak-anak kita dan selalunya nama anak ini akan di beri dengan dipengaruhi oleh kehendak ibu dan ayah itu sendiri. Tak kisah…

Maksud Di Sebalik Warna Dan Jumlah Tangkai Bunga Ros

Bila lihat pada pelamin yang indah dengan kuntuman bunga ros terus teringat balik pada zaman bujang dulu. Masa sedang bercinta kat hati ni teringin juga nak dapat bunga ros namun disebabkan Mr.Qamar tu bukannya 'mat bunga'…

A Fresh New Addition  to Domino’s Hottest Korean Sensation

SELANGOR, June 13, 2018 – Fall in love all over again with the sweet and spicy Ssamjeang flavors especially created by Domino’s Pizza. Hot on the trail of its popular Ssamjeang Pizza range, Domino’s introduces its latest additi…