Adbox

Showing posts from March, 2017Show All
Jangan Bina Blog Palsu !

Di ulang sekali lagi, Jangan Bina Blog Palsu! Nak tahu kenapa? Sebabnya aku cukup takut dengan sesetengah manusia yang sengaja membina sebuah blog dengan niat yang tidak baik. Aku sendiri tidak tahu apakah motif sebenar mereka…

Farm Fresh Jenama Tenusu Terbaik !

Suka minum produk tenusu tak? Aku memang cukup suka! Suka yang teramat sangat sebabnya aku memang tak gemar ambil minuman bergas. Yang paling aku suka yogurt dan dadih susu segar. Pergh yummy yummy. Dah lah sedap berkhasiat pulak…

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Tu dia! LAZADA Malaysia buat hal lagi! Baru je kasi diskaun sehingga 90% sempena ulangtahun mereka yang ke 5 (lima) dan sekarang satu lagi kempen dengan diskaun yang menggunung sedang berlangsung. Hangat betul lah Lazada ni. …

Tak Sangka Boleh Menang LAZADA Birthday Blogger Contest !

Cuba tengok mulut baby comel kat sebelah tu. Haa, macam tu la mulut aku tadi. Aku memang Tak Sangka Boleh Menang LAZADA Birthday Blogger Contest!  Betul! Sampai sekarang aku masih rasa yang semuanya tak ubah macam mimpi. Bet…

 Shopping Di Lazada Dan Dapat Duit Balik Di Shopback!

Semakin hari semakin ramai bercerita tentang Lazada . Almaklumlah Lazada kan baru sambut birthdaynya yang ke lima. Makin hari makin ramai blogger bercerita dapat hadiah suprise. Syabas kawan-kawan. Aku ni pun sebenarnya perna…

Blog Sis Hawa Mula Di Hargai

Jika sebelum ini nama aku muncul di artikel  Blog Seorang Syed menjadi sumber inspirasi , kelmarin nama blog aku muncul dalam artikel Amerzing dan May Jiee . Bila lihat blog aku di review, terus terang cakap aku amat-amat te…

Bukan Mudah Untuk Bergelar Suami Isteri

Sebelum ni aku dah cerita macamana aku boleh kenal, jatuh cinta dan lamar suami kan? Jadi sekarang aku nak share macamana kisah kami sebaik saja bergelar suami dan isteri. Kalau awak nak tahu, sikap kami berdua amat jauh berbez…

Full Edit Blog Untuk Holla My

Sedar tak sedar ini adalah pelanggan yang ke -9. Alhamdulillah rasa bersyukur sangat pada tuhan sebabnya walau baru sebulan start beri servis edit blog tapi ada saja yang mesej bertanyakan tentang harga dan servis. Paling terh…

Geng Terjah Blog Telah Muncul !

Kelmarin sambil dok mengedit blog costumer terbaru, terdetik kat hati ni. Kesiannya kat kengkawan yang singgah di blog aku tu. Aku nak balas kunjungan tapi masa pula tak cukup. Entah macamana terlintas kat kepala, kenapa t…

 Nuffnang Beri Kempen CPC Lagi

Sebelum ni aku dah pernah cerita yang aku mula daftar Nuffnang sejak 15 Jan 2017 tapi blog aku ini hanya sunyi sepi dengan angka RM0.00. Walau tak dapat satu sen pun masa tu tapi aku terus cuba perbaiki blog ni dan menghantar …

Asal Kaca Kini Plastik

Artikel ini di tulis untuk menceritakan tentang aku dan suami yang 'berperang' tentang sebuah set meja rotan. Aku nak sangat-sangat tapi suami aku tak setuju. Lebih kurang beginilah set mejanya. Harga pun cuma RM299…

Aku Teringin Nak Beli Barang IKEA Tapi....

Aku teringin nak beli barang IKEA tapi.... suami aku tak izinkan. Huhuhu. Nak tahu kenapa suami aku tak izinkan? Kerana... Suami aku cakap dia nak buat sendiri perabot kat rumah. Seriously, aku memang geram sangat tengok perabo…

Aku Cemburu Pada Blogger Yang Lain

Rezeki itu terletak di tangan tuhan bukannya di tangan manusia dan alhamdulillah hari demi hari aku rasa semakin gembira menjadi seorang blogger. Namun tidak aku nafikan untuk menjadi seorang blogger perlukan kesungguhan yang tin…

SALE-ABRATION Kempen Terbaru Traveloka Cukup Hangat

Seperti biasa,setiap hari aku akan luangkan sedikit masa untuk blogwalking dan masa sedang melompat dari satu blog ke satu blog tadi, aku terjumpa satu website ni yang di beri nama Traveloka . TRAVELOKA, aku suka nama ni sebabnya…

Rak Buatan Sendiri Yang Praktikal

Siapa rajin lipat baju angkat tangan. Cepat-cepat angkat tangan! Sorry to say yang aku mungkin tak akan angkat tangan ni. Bukan kerana untuk apa nak angkat kalau u alls tak nampak tapi disebabkan daku ni memang lemah betul bab…